Camping’73 Nabij strand, zee en bos. Update!

Wij als camping ’73 hebben besloten om het beleid van de gemeente goed te bestuderen en de regels goed te doorgronden. Het gevolg is dat de camping t/m 6 april gesloten blijft. Uiteraard vinden wij dit heel jammer! Uiteraard staat de veiligheid van u en de continuïteit van de camping bovenaan het prioriteitenlijstje!!

Onderstaand bericht hebben wij zojuist ontvangen. Het artikel is deels positief, het betekent dat de gasten met een vaste staanplaats op de camping mogen verblijven. Alleen als u een eigen sanitaire voorzieningen heeft in uw verblijf. Helaas moet het sanitair gebouw gesloten blijven. Voor de mensen zonder eigen sanitaire voorzieningen is het niet toegestaan om op de camping te verblijven.

Campings in Noord-Holland-Noord

Om verdere verspreiding van het Coronavirus in onze gemeente zo goed mogelijk tegen te gaan was vandaag in de media te lezen dat campings in Noord-Holland-Noord gesloten zouden worden. Hier brengen wij graag een nuance in aan. Er zijn 3 soorten campings:

  • Campings met sanitaire voorzieningen waar verschillende camping gasten gebruik van maken. Deze campings worden gesloten.
  • Campings met accommodaties die beschikken over vaste sanitaire voorzieningen zoals bijvoorbeeld chalets of vakantiehuisjes. Deze campings kunnen open blijven.
  • Campings met een combinatie van bovenstaande twee. De openbare sanitaire voorzieningen worden in dat geval gesloten. De camping blijft alleen open voor gasten en accommodaties die zelf beschikken over vaste sanitaire voorzieningen.